NEW 'KID' ON BOLLYWOOD BLOCK..!



Suraj Khandelwal. Does the name ring a bell!?Hardworking, committed, energetic & focused on his work with a zeal to achieve and deliver to best of my abilities,Suraj is all set to be launched as a lead actor in one of the Bollywood movies to be produced by his cousin-brother  Lalit Paikray.

"Yes,Suraj will be launched in an important role in one of my upcoming movies," confirms Paikray.

"I fulfill my responsibilities with the best of practices and ask for inputs for constant betterment," says Suraj trying to prove that "a dream can become a reality if you take the risk to dream it and achieve it."

RAPID-FIRE ROUND FOR SURAJ:

1.Where do you belong to?
Ans.- Ranchi in Jharkhand,now known as the land of Indian cricket's superstar Mahendra Singh Dhoni.
2.Was acting your childhood dream?
Ans.- Yes.
3.Who inspired you to become an actor?
Ans.- My father.
4.How was your family support for your career move?
Ans.- Though the family was against joining me Bollywood,my Dad stood firmly by me.
5.With so many newcomers around,how do you strategise your plan to be successful in your career?
Ans.- Hard work and right opportunity.
6.Your idol?
Ans.- Aamir Khan
7.Your educational background?
Ans.- B.Com,final year.
8.Your hobby?
Ans.- To perform infront of the camera till my last breath..
NEW 'KID' ON BOLLYWOOD BLOCK..! NEW 'KID' ON BOLLYWOOD BLOCK..! Reviewed by Sushil Gangwar on December 05, 2017 Rating: 5

No comments